Смачний та корисний гречаний чай готували ще в Стародавньому Китаї. Для його виробництва й сьогодні використовують татарську гречку, яку вирощують на території південно-західних та північних провінцій Китаю. Він заслужено займає 5 місце в десятці кращих продуктів для здоров'я в світі!
Гречаний чай найнатуральніший природний антиоксидант. Очищення організму здійснюється за рахунок рослинних білків, кислот, амінокислот та клітковини.
Смак солодкуватий, а післясмак нагадує печиво.
Умови зберігання:
Зберігати в сухому захищеному від світла місці, за температури від 0 до 30°С та відносної вологості повітря не вище ніж 70%.
На одну чашку (250 мл) вам знадобиться 1-2 чайні ложки гречаного чаю.
Заварювати 5 хвилин при температурі води 95°C.
Одні й ті ж гранули гречаного чаю можна заварювати 3-4 рази!
Гречиха.
До складу гречки входять більше 16-ти мікро - і макроелементів, йод, марганець, натрій, фосфор, калій, кальцій, магній, мідь, залізо, цинк, кремній і фтор. Також рідкісні компоненти: хром, ванадій, алюміній і селен. Вітаміни груп B, PP, E, A.
Містить горіхи.