• 10 000 мг гідролізованного морського колагену (риба, з якої ми отримуємо колаген – глибоководна тріска, добувається з кристально чистих вод Північної Атлантики. Це найбільш чисте джерело високоякісних і 100% натуральних колагенових пептидів, доступних на ринку)
• Ягоди Асаї (суперфуд, який містить понад 19 необхідних амінокислот для молодості нашого організму, включаючи основні жири для здоров'я шкіри та вітаміни А, В1, В2, В3, С і Е. Ягоди Асаї є нашим вибором серед найкращих в незамінних жирних кислотах і антиоксидантних властивостях)
• Вітамін С (незамінний вітамін, який захищає організм від окислювального стресу і сприяє синтезу колагену шкіри, волосся та нігтів)
• Гіалуронова кислота (ГК часто називають джерелом молодості, вона здатна утримувати воду у 1000 разів більше своєї власної молекулярної маси. Оскільки гіалуронова кислота може утримувати велику кількість води, вона зберігає шкіру зволоженою і надає їй сяючий вигляд. ГК діє як губка між волокнами колагену та еластину, абсорбуючи воду та омолоджуючи шкіру)
• Мідь (мідь сприяє підтримці нормального функціонування сполучної тканини та допомагає захистити клітини від окисного стресу, а також відіграє важливу роль у процесі пігментації шкіри та функції імунної системи)
• Стевія (екстракти стевії - це низькокалорійна альтернатива їжі з низьким вмістом вуглеводів і цукру. Оскільки стевія має незначний вплив на рівень глюкози в крові, вона є ідеальним природним підсолоджувачем для людей, які дотримуються дієти з обмеженим вмістом вуглеводів)
• Вітамін В3 (необхідний для обміну вуглеводів, жирів і ліпідів в організмі та синтезу енергії)
• Вітамін В5 (пантотенова кислота є водорозчинним і необхідним для синтезу коензиму-А компонентом)
• Вітамін В6 (піридоксин необхідний для функціонування центральної нервової системи, виробництва нейротрансмітерів серотоніну і норадреналіну, метаболізму білків, жирів і вуглеводів, утворення еритроцитів, що доставляють кисень організму, він відповідає за стан лімфатичних вузлів, а також за здоров'я волосся і шкіри)
• Цинк (відіграє важливу роль у травленні та виробництві ферментів підшлункової залози для розщеплення їжі, щоб забезпечити перетравлення вуглеводів, білків та макроелементів. Він відіграє важливу роль у захисті від окисного стресу нашого організму та сприяє нормальному синтезу ДНК).